tirsdag den 8. november 2011

snyde eller være ærlige?

Jeg har lige læst en bog om Vince Gironda. Han var en amerikansk naturlige bodybuildere og andre, kendt som "Iron Guru".

Som man kan se på dette billede er det meget muligt, selv uden nogen anabolske steroider korrekt pack på nogle muskler.
Vince og jeg deler de samme synspunkter om anabolske steroider, nemlig, som vi ser det at snyde. Udfør disse tilsætningsstoffer kan inddrive kroppen hurtigere fra en hård træning, og derfor hurtigere og bygge flere muskler.
du ser "lille" forskel mellem den 4-tiden Mr. Olympia Jay Cutler og Vince Gironda?
Præcis hvorfor bodybuilding er altid forbundet med steroider i kombination. Jay, jeg nogensinde har set, lever og jeg har stor respekt for ham som person, men det faktum, at det forstyrrer tilsætningsstoffer pumpet ind i mig i sig selv.

Kan en ærlig og ren måde kræver en meget mere disciplin og tid, men efter at nå sit mål ganske stolt af sig selv og sine præstationer.
For mig er det mere et moralsk spørgsmål - At være eller ikke?
Hvordan har du det godt, når du vinder at have indkøbt en "ulovlig" fordel i vidensamfundet?
Denne glæde kan ikke vare ved, hvis du kan være glad på alle. Eller du vil have et klap på skulderen og give sin "gode dreng snydt"?
Og indtil nu har vi den potentielle fysiske konsekvenser er ikke engang overvejet. Ud over den interne organskader og sygdomme, infektioner og bylder fra inficerede injektionssteder. forværret af den hormonale stress.
Ved at tilføre yderligere eksterne hormoner hormon produktion er reduceret til et minimum.Hvorfor er en sådan Testosteronkur på Natural traditionelle produktion af testosteron i minimeret testiklerne, hvilket betyder, at testiklerne skrumper, og hvis du stopper efter et par år disse bittesmå væsener er ikke længere nær så meget testosteron kan producere som før behandlingen.
Netop på grund af den hormonelle skrækhistorier du er dødsdømt fra starten at falde ind i denne onde cirkel, fordi uden steroider er kroppens muskelmasse og kan ikke længere holde hormoner er vilde hormoner ude af balance falder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar